SØK

2. desember 2019

Dette er Defigobrettet

Svarapparatet til leiligheten - den enkleste måten å ta imot besøk når du er hjemme. Slik får du mest ut av porttelefon fra Defigo.

Vi har oppdatert Defigobrettet med ny programvare. Selv om den tidligere utgaven var brukervennlig ønsket vi å forenkle det enda mer. Brettet er svær intuitivt i bruk, også for eldre og barn.

Likt som appen på mobiltelefonen tar den imot videosamtaler i super kvalitet – men nå fra en 10,1 tommer skjerm. Brettet kan fint brukes alene, eller sammen med appen. En av fordelene er at man da fremdeles kan høre besøkende, selv når mobilen er på lydløs.

Det som er så fint er at den ikke fastmonteres i leiligheten. Med på kjøpet får du bordstøtte, slik at du kan ha den liggende hvor enn du vil i nærhet av en stikkontakt. Det er da vel fint at du ikke trenger å reise deg for å slippe inn besøk?

 

På hjemskjermen vises alle dørene du har tilgang til. Har man mer enn to dører på brukeren vil dørene vises som en liste. I høyre hjørne av hjemskjermen finner du et tannhjul, her har du flere innstillingsmuligheter.

Volumet kan endres slik at du får akkurat det volumet du ønsker, enten der er høyt eller lavt. Finn den ringetonen du liker best fra flere alternativer. Koble til Wifi, endre språket, send en melding til oss på support rett fra brettet eller logg ut av brettet.

 

Kort oppsummert får du flere fordeler ved å bruke Defigobrettet som svarapparat:

  • Stor skrift, store knapper og god lyd gjør den super enkel for alle å bruke.
  • Ta imot besøk med video fra en stor skjerm.
  • Trenger ikke fastmonteres på vegg da det følger med bordstøtte.
  • Flere innstillingsmuligheter som for eksempel lydnivå og ringetone.
  • Hør når besøkende kommer, selv når mobilen er på lydløs.

 

Nå som vi har åpnet nettbutikk kan du enkelt klikke Defigobrettet med deg hjem og få den tilsendt.