SØK

29. januar 2020

Studio Pilestredet Park 2

I Pilestredet Park finner du bygget til den tidligere Øyeklinikken på Rikshospitalet. Du vil også finne tre digitale skjermer fra Defigo i det samme bygget - Pilestredet Park 15.

Pilestredet Park er området i Oslo hvor Rikshospitalet lå, før det ble flyttet i 2000. Med sine åpne, grønne fellesområder skulle man virkelig ikke trodd at det befant seg så sentralt i Oslo.

Rett ved ballplassen, også kjent som torget, ligger Pilestredet Park 15. Etter et uheldig lynnedslag var det ikke lenger noe liv i porttelefonen deres. Ved utskiftning av anlegget ønsket de seg en mer moderne løsning og fikk øynene opp for Defigo.

 

Hovedinngang til tidligere øyeklinikk av Rikshospitalet

Digital porttelefon Pilestredet Park 15 C

Ny porttelefon ved oppgang A hos Pilestredet Park 15

Borettslaget består av 72 leiligheter knyttet til tre oppganger, der korridorene går i en åpen hestesko. I tillegg til porttelefon fra Defigo ved sine tre oppganger har også alle leilighetene hvert sitt Defigobrett. Med brettet har alle i borettslaget en stor skjerm til å ta imot besøket i video.

Beboerne ble utrolig fornøyde med å få en porttelefon hvor man kunne bruke en app for å ta imot besøket. Den tiden de gikk uten porttelefon måtte de ned til inngangen for å åpne for besøket sitt, nå trengte de ikke reise seg fra sofaen engang!