SØK

21. januar 2020

Smart ringeklokke for Sameiet Welhavens gate 22

Vi liker at så mange velger å gå for et fremtidsrettet system for sitt sameie. Selv store sameier bør ha muligheten til å velge smarte og moderne ringeklokker.

Når man skal velge en ny porttelefon til sameiet er det viktig at man velger et system som dekker alles behov. Noen i sameiet ønsker kanskje hele pakka;

  • Kamera slik at man ser besøkende i høykvalitets video
  • Nøkkelfritt system, slik at man slipper å fryse når du har glemt nøkkelen i den andre jakka
  • Høyere nivå på sikkerheten ved å få kontroll på hvem som har adgang
  • Et system som er rimelig i drift

 

Nærbilde av dørtelefonanlegg Defigo. Brukes også som digitalt skilt i Welhavens gate 22


Smart ringeklokke gjør beboerne fornøyde

For Welhavens gate 22 var det å legge bort nøklene for godt et symbol på overgangen til en mer digital hverdag. Med inkludert sluttbruker-support hjalp vi alle å komme i gang med sitt nye system og sin nye hverdag.

For noen kan det oppleves som en litt for brå overgang – noen ønsker rett og slett en roligere start inn i den digitale hverdagen. Disse har vi også lagt tilrette for.

 

Ny dørtelefon hos Welhavens gate 22 ved utside av port

 

Utviklet selv for de som ønsker noe mer tradisjonelt

Defigo systemet kan også brukes som en tradisjonell porttelefon for de som ønsker det. Hos Welhavens var det noen som ikke ønsket å bruke telefon som hverken nøkkel eller svarapparat. De bruker heller Defigobrettet. Med brettet får de en fastmontert løsning som de har hatt tidligere – men fremdeles ta imot besøk med video i høy kvalitet.

 

Vi er glade for å ha med oss Sameiet Welhavens gate 22 inn i Defigo-familien!