SØK

Best på sikkerhet

Utrolig teknologi og best kundeservice

Arbosgate

Arbosgate1 er et borettslag på Majorstuen med 50 leiligheter og fire oppganger. Arbosgate har satt opp systemet slik at når du går inn hovedporten så åpner riktig oppgangsdør seg automatisk når du kommer frem til den, så slipper besøkende å ringe på to ganger og beboere trenger kun å åpne en dør.

Lille Rosenlund Borettslag

Lille Rosenlund er en aktiv bruker av Defigo og har også koblet garasjedøren til Defigo slik at de som kommer med bil kan åpne den også uten å måtte gå ut av bilen. En stor kostnadsbesparelse bare i garasjeåpnere.

Frikvarteret borettslag i Drammen

Drammen har nesten 100 leiligheter på en utgangsdør. Med Defigoer det enkelt for besøkende å finne frem til den de skal besøke ved å bruke søkefunksjonen.

Platousgate Borettslag

Platousgate er et borettslag på Grønland med én hovedport og to oppganger.

Promenaden management

Promenaden Management er en stor eiendomsforvalter i Oslo som eier og drifter mange store bygg i Oslo sentrum. Promenaden har en lang rekke eksklusive kunder som Gucci og Hermes og for dem var det viktig både at systemet skal se bra ut, at det er lett å bruke for kundene og at det er enkelt for Promenaden selv å slippe inn håndverkere og andre som har behov for å utføre oppgaver i bygget. Dette sparer de masse penger på i dag.