SØK
Porttelefon på utsiden hos Arbosgate 1D

Digital porttelefon for borettslag og sameie

Valget blir enklere med Defigo

Digital porttelefon skreddersydd for borettslag og sameie

Defigo er ulikt alle andre porttelefoner i verden. Med Defigo som porttelefon for ditt borettslag eller sameie har alle en ringeknapp – akkurat som med de aller fleste andre porttelefoner. Men der slutter også likhetene.

Med Defigo vil ikke ringeknappen din lenger være en gammeldags og mekanisk knapp. Den vil være en digital knapp på en stor, lyssterk og robust touchskjerm som gir bygget et enhetlig og estetisk utseende. Med denne porttelefonen er det for alltid slutt på skjemmende klistrelapper og utdaterte skilt.

 

Dine fordeler med porttelefon fra Defigo

Du kan selv styre hvordan ringeknappen din skal se ut, hva som skal stå på den og hvordan den skal oppføre seg. Du kan til og med bytte ut knappen med et bilde av familien hvis du ønsker det. Alle i familien kan få hver sin ringeknapp, eller hele familien kan få en felles knapp som kan settes opp på flere måter.

Når noen besøker deg trykker de på ringeknappen din, og Defigo appen vil ringe på smarttelefonen din. Defigo er tilpasset for alle aldre og brukergrupper – ønsker du ikke å bruke appen eller ikke eier en smarttelefon vil det ringe som en vanlig telefonsamtale. Vi har også en egen skjerm som kan fastmonteres i egen leilighet. Du kan se hvem som står på døren, prate med dem og slippe dem inn – eller la være – uansett hvor i verden du befinner deg. Du kan også med et tastetrykk fjerne ringeknappen din fra skjermen – det er jo ikke alltid det passer å få besøk.

Videoen under viser deg hvor enkelt det er å besøke noen som har porttelefon fra Defigo – og hvordan det er å få besøk.

 

 

Beboerne styrer ringeknappen sin, sammen med de andre spennende funksjonene, direkte fra appen. Styret eller andre som har ansvar for bygget har en webside for å administrere alle dører, systemer og brukere på tvers.

Porttelefonen har også integrert adgangskontroll. Det vil si at du kan åpne alle dører som er knyttet opp mot systemet rett fra appen, eller bruke eksisterende brikker eller kort. Videoen under viser deg hvordan du kan åpne døren med Defigo fra appen.

 

 

For deg som er beboer

Som beboer har du full kontroll på alle dører rett fra mobilen din. Du kan ta i mot besøk, åpne dører selv og skreddersy hvordan systemet fungerer både for deg selv og de som kommer på besøk.

 

Ta imot besøkende

 • Gjør det med krystallklar video og lyd – uansett hvor du befinner deg i verden.
 • Velg hvordan ringeknappen skal se ut og oppføre seg; én knapp per familiemedlem, eller en familieknapp som ringer hos alle etter tur, samtidig eller en kombinasjon.
 • Du kan også endre teksten på ringeknappen – du kan til og med legge til et bilde av deg selv eller noe annet om du ønsker det.
 • Du kan selvsagt bestemme hvilken ringetone som skal brukes.
 • Du kan gjemme ringeknappen i porttelefonen når du ikke vil forstyrres – med et trykk i appen. Du kan også velge å fjerne knappen i gitte perioder, for eksempel om natten.
 • Velg hvilke dører som er dine favoritter og få de øverst på listen i appen.

Videoen under viser deg hvordan du enkelt kan skjule ringeknappen din.

 

Aldri mer nøkler

 • Alle dørene du kan åpne vises på forsiden til appen. Du kan åpne dem med et enkelt tastetrykk uansett hvor du er. Du kan også slippe inn for rørleggeren eller vaskehjelpen når du selv ikke er hjemme.
 • Du slipper nøkler til dørene som er knyttet opp mot porttelefonen. Livet uten nøkler er herlig – du slipper å huske på dem, bekymre deg for om du har dem med deg og du slipper å miste dem. Nøkler er dyre, appen er gratis.
 • Du kan også åpne døren med en adgangsbrikke. Du kan bruke adgangskortet du bruker på jobben i dag, eller du kan kjøpe en brikke av oss. Vi sponser forresten brikker til alle barn som bor i bygget.

 

Du kan være anonym

For å kunne utnytte Defigo fullt ut må du legge inn en del persondata i systemet. Slik som navn, e-post og telefonnummer. Men noen har av ulike årsaker et ønske om ikke å legge igjen digitale fotspor. Derfor har vi laget Defigo slik at du ikke MÅ legge inn persondata. Alt du trenger er et fiktivt brukernavn slik at du kan bruke alle de viktigste grunnfunksjonene i systemet.

 

For deg som administrerer bygget

Når menneskene som bor i bygningen bruker appen og gleder seg over alle funksjonene med Defigo, bruker bygningsoperatøren en egen webside for å administrere hele bygget.

 

Forenklet administrasjon sparer deg for tid og kostnader

 • Én skjerm: Du administrerer alle bygninger og brukerrettigheter fra én webside.
 • Programmer adgangen: Avanserte funksjoner og relestyring gjør det mulig å sette regler for rekkefølgen dører åpnes etter, tidsrommet de er åpne i med mer.
 • Nøkkelfritt: Du gir håndverkere, leverandører og bud adgang til de dørene de trenger adgang til. De laster selv ned appen og du slipper å gi ut eller få tilbake nøkler.
 • Alle dører som knyttes opp mot porttelefonen kan åpnes fra appen– og du trenger ikke lenger administrere nøkler for fellesområdene i bygget.
 • Du har alltid oppdatert oversikt over hvem som bor i bygget.
 • Du styrer i hvilken grad beboerne kan administrere seg selv og sin egen leilighet eller om det skal gjøres av styret.

 

Enkelt å komme i gang

Alle installasjonsbedriftene som installerer porttelefon fra Defigo er sertifisert av oss. Selve installasjonen tar noen timer per oppgang, det er ingen kabling og vi trenger ikke tilgang de enkelte leilighetene. Vi i Defigo koordinerer hele installasjonen og passer på at leveransen blir som avtalt.

Vi har utviklet et eget verktøy – DefigoStart, som gjør det enkelt for deg å få registrert alle beboere og for dem å komme i gang. Mer enn 99% av alle beboerne kommer i gang av seg selv med hjelp av DefigoStart – den siste prosenten hjelper vi deg med.

 

Integrasjon med eksisterende adgangssystemer

 • Porttelefonen integreres med de fleste adgangssystemer på markedet i dag.
 • Det å legge til Defigo vil forlenge levetiden til det eksisterende systemet ditt, ved å gjøre det mulig for brukerne å bruke appen vår til å kontrollere den. Systemet vil være transparent for brukeren, slik at de ikke vet hvilket system som styrer dørene de kan få tilgang til.
 • Operatøren kan administrere adgangssystemet direkte gjennom Defigo webadmin.
 • Du reduserer byrden for brukerne når du installerer porttelefon fra Defigo. Leietakerne fortsetter å bruke de samme RFID-brikkene og kortene som de har i dag, med de samme PIN-kodene og leserne.

 

Faste kostnader – trygg leveranse

 • Velg hvordan du ønsker å betale. Enten du ønsker å betale hele summen med en gang eller om du vil betale med månedlige beløp.
 • Uansett hvordan du velger å betale så får du en fast kostnad.
 • Kostnadene inkluderer all service, nye funksjoner og oppgraderinger. Dette betyr at porttelefonen kontinuerlig utvikles og at du alltid vil få tilgang til de nyeste funksjonene.
 • Vi gjenbruker eksisterende låser og kobler oss opp mot systemene som finnes i bygget allerede. Dette gjør det enkelt og rimelig å komme i gang.
 • Vi drifter og overvåker alle systemer kontinuerlig.
 • Vår supportavdeling hjelper deg dersom noe skulle skje, selv brukerne.
 • Er du bekymret for vandalisme så kan du kjøpe forsikring hos oss for en lav månedlig kostnad.

 

Vi er best på kompliserte løsninger

 • Defigo er et skybasert system. Så hva du enn ønsker å administrere kan du gjøre rett fra skyen.
 • Alle bygg, systemer, dører, brukere og rettigheter administreres på tvers. Det gjør at porttelefonsystemet er godt egnet der utformingen av bygget er komplisert.
 • Touchskjermen kan enkelt tilpasses bygg med mange boenheter og beboere. En kraftig søkemotor gjør det enkelt å finne den personen du ønsker å besøke.