SØK

Defigo

Installasjonspartner

Vårt oppdrag er å utvikle fantastisk teknologi og best kundeopplevelse. Vi stoler på partnere for å installere, vedlikeholde, integrere og betjene våre systemer til våre kunder. Våre partnere er eksperter innen tekniske installasjoner, datacom og sikkerhet. Gjennom vår integrerte forsyningskjede er våre partnere utstyrt med det som trengs for å installere Defigo og tilby tjenester på stedet. Dette på en effektiv måte med høy kvalitet og med minimal administrativ innsats. Hvorpå all kommunikasjon med kunder og brukere håndteres automatisk gjennom Defigo-systemet.

 

Partnerteamet i Defigo er dedikerte til å hjelpe våre partnere med å lykkes. De bistår i alle faser fra salg og bud til installering.

 

Hvorfor bli en Defigo partner

  • Defigo er lett å forstå og lett å selge. Som partner i Defigo vil du skille tilbudene dine fra ledende leverandører og ethvert annet system som tilbys på markedet.
  • I tillegg til inntektene du lager for eget salg vil også salgstemaet i Defigo gi deg solide tips om kunder i ditt nærområde. Vi ringer hundrevis av kunder ukentlig i tillegg til våre markedsføringsaktiviteter. Som en Defigo partner vil du få nye muligheter direkte i Defigo Partner appen. Der vil du kunne forplikte deg til prosjektene du ønsker å levere.
  • Du vil dra nytte av Defigo salgsverktøy som gir deg sømløs erfaring fra første kundekontakt til installasjon og drift. Verktøyene automatiserer all kommunikasjon mellom deg, oss og kunden. Samt håndtering av all sluttbrukerkontakt.
  • Vi tilbyr gratis opplæring, verktøy og ressurser som vil hjelpe deg med å lykkes. Defigo er enkelt å installere og det vil kreve minimum innsats for deg å komme i gang.
  • Vi bidrar med finansiering for markedsføring av inntektene generert av partner og kundetilfredsheten gitt på arbeidet som utføres av partneren.

 

Søk om å bli partner: