Defigo for boligblokker

Porttelefon med integrert adgangskontroll

Boligblokker

Defigo er en unik porttelefon skreddersydd for boligblokker

Defigo er ulikt alle andre porttelefoner i verden. Med Defigo har alle som bor i bygget en ringeknapp – akkurat som med de aller fleste andre porttelefoner. Men der slutter også likhetene.

Med Defigo vil ikke ringeknappen din lenger være en gammeldags og mekanisk knapp. Den vil være en digital knapp på en stor, lyssterk og robust touchskjerm som gir bygget et enhetlig og estetisk utseende.  Med Defigo er det for alltid slutt på skjemmende klistrelapper og utdaterte skilt.

Du kan selv styre hvordan ringeknappen din skal se ut, hva som skal stå på den og hvordan den skal oppføre seg. Du kan til og med bytte ut knappen med et bilde av familien hvis du ønsker det. Alle i familien kan få hver sin ringeknapp, eller hele familien kan få en felles knapp som også kan settes opp på flere måter.

Når noen skal på besøk til deg trykker de på ringeknappen din, og Defigo appen vil da ringe på smarttelefonen din. Defigo er tilpasset for alle aldre og brukergrupper – vil du ikke bruke appen, eller kanskje du ikke har en smarttelefon, da ringer det som en vanlig samtale, og vi har også en egen skjerm til deg som vil ha noe fastmontert. Du kan se hvem som står på døren, prate med dem og slippe dem inn – eller la være – uansett hvor i verden du befinner deg. Og det beste av alt, med et tastetrykk kan du fjerne ringeknappen din fra skjermen – det er jo ikke alltid det passer å få besøk.

Videoen under viser deg hvor enkelt det er å besøke noen som har Defigo – og hvordan det er å få besøk.

 

Beboerne styrer ringeknappen sin, sammen med de andre spennende funksjonene, direkte fra appen. Styret eller andre som har ansvar for bygget har en webside for å administrere alle dører, systemer og brukere på tvers.

Defigo har også integrert adgangskontroll. Det vil si at du kan åpne alle dører som er knyttet opp mot Defigo rett fra appen, eller bruke eksisterende brikker eller kort. Videoen under viser deg hvordan du kan åpne døren med Defigo fra appen.

 

 

Eller du kan bruke adgangsbrikke. Med Defigo kan du velge om du vil bruke brikker eller kort du har i dag.

For deg som er beboer

Som beboer har du full kontroll på alle dører rett i mobilen din. Du kan ta i mot besøk, åpne dører selv og skreddersy hvordan systemet fungerer både for deg selv og de som kommer på besøk.

 • Ta i mot besøkende med krystallklar video og lyd – uansett hvor du befinner deg i verden.
 • Styrer hvordan ringeknappen ser ut og oppfører seg; én knapp per familiemedlem, eller familie knappen som ringer hos alle etter tur eller samtidig eller en kombinasjon.
 • Du kan også endre teksten på ringeknappen, og du kan til og med legge til et bilde av deg selv eller noe annet om du ønsker det.
 • Du kan selvsagt bestemme hvilken ringetone som skal brukes.
 • Du kan gjemme ringeknappen i porttelefonen når du ikke vil forstyrres – med et trykk i appen. Du kan også velge å fjerne knappen i gitte perioder, for eksempel om natten.

 

 

Aldri mer nøkler

 • Alle dørene du kan åpne vises på forsiden til appen. Du kan åpne dem med et enkelt tastetrykk uansett hvor du er. Du kan også slippe inn for rørleggeren eller vaskehjelpen når du selv ikke er hjemme.
 • Du slipper nøkler til dørene som er knyttet opp mot Defigo. Livet uten nøkler er herlig – du slipper å huske på dem, bekymre deg for om du har dem med deg og du slipper å miste dem. Nøkler er dyre, appen er gratis.
 • Du kan også åpne døren med en adgangsbrikke. Du kan bruke adgangskortet du bruker på jobben i dag, eller du kan kjøpe en brikke av oss. Vi sponser forresten brikker til alle barn som bor i bygget.

 

Du kan være anonym

For å kunne utnytte Defigo fullt ut må du legge inn en del persondata i systemet. Slik som navn, e-post og telefonnummer. Men noen har av ulike årsaker et ønske om ikke å legge igjen digitale fotspor. Derfor har vi laget Defigo slik at du ikke MÅ legge inn persondata. Alt du trenger er et fiktivt brukernavn slik at du kan bruke alle de viktigste grunnfunksjonene i systemet.

 

Løsninger for styret og andre som administrerer bygget

Forenklet administrasjon sparer deg for tid og kostnader

 • Én skjerm: Du administrerer alle bygninger og brukerrettigheter fra én webside.
 • Programmer adgangen: Avanserte funksjoner og relestyring gjør det mulig å sette regler for rekkefølgen dører åpnes etter, tidsrommet de er åpne i, og så videre.
 • Nøkkelfritt: Du gir håndverkere, leverandører og bud adgang til de dørene de trenger adgang til. De laster selv ned appen og du slipper å gi ut eller få tilbake nøkler.
 • Alle dører som knyttes opp mot Defigo kan åpnes fra appen– og du trenger ikke lenger administrere nøkler for fellesområdene i bygget.
 • Du har alltid oppdatert oversikt over hvem som bor i bygget.
 • Du styrer i hvilken grad beboerne kan administrere seg selv og sin egen leilighet eller om det skal gjøres av styret.

 

Enkelt å komme i gang

Alle installasjonsbedriftene som installerer Defigo er sertifisert av oss. Selve installasjonen tar noen timer per oppgang, det er ingen kabling, og vi trenger ikke tilgang de enkelte leilighetene. Vi i Defigo koordinerer hele installasjonen og passer på at leveransen blir som avtalt.

Vi har utviklet et eget verktøy – DefigoStart, som gjør det enkelt for deg å få registrert alle beboere og for dem å komme i gang. Mer enn 99% av alle beboerne kommer i gang av seg selv med hjelp av DefigoStart – den siste prosenten hjelper vi deg med.

 

Faste kostnader – trygg leveranse

 • Alle kostnader er inkludert i en fast pris per måned.
 • Vi gjenbruker eksisterende låser og kobler oss opp mot systemene som finnes i bygget allerede. Dette gjør det enkelt og rimelig å komme i gang.
 • Vi drifter og overvåker alle systemer kontinuerlig
 • Vår supportavdeling hjelper deg dersom noe skulle skje

 

Vi er best på kompliserte løsninger

 • Alle bygg, systemer, dører, brukere og rettigheter administreres på tvers, det gjør at Defigoer godt egnet der utformingen av bygget er komplisert
 • Touchskjermen kan enkelt tilpasses bygg med veldig mange boenheter og beboere.  En kraftig søkemotor gjør det enkelt å finne den personen du ønsker å besøke.