SØK

Vil du gjøre karriere i Defigo?

Vi søker etter nye ansatte

Defigo sitt oppdrag

Defigo utvikler den digitale døren, som endrer måten mennesker får tilgang til bygninger på. Gjennom mobiltelefonen får du full kontroll over adgangen til bygningene dine, om det er leiligheter eller kontor, fra der du måtte befinne deg. Defigo sin digitale dør åpner opp for en rekke nyskapende og nyttige tjenester som gjør livene til brukerne våre tryggere, enklere og morsommere.

Vi har et kommersielt produkt, industrielle investorer, en solid kundebase og en massiv pipeline av nye kunder. Vi planlegger å lansere Defigo i det internasjonale markedet innen kort tid.

I Defigo vil du bli en del av et lite, energisk og dedikert team, med mulighet til å påvirke utviklingen videre.

 

Hva vi ser etter?

Vår erfaring er at det handler om den rette typen mennesker. Derfor ser vi ikke alltid etter en spesifikk bakgrunn, erfaring eller utdannelse. Engelsk er vårt arbeidsspråk, og vi ønsker at mennesker fra hele kloden skal være med å hjelpe oss.

Hvis du skal søke jobb i Defigo vil vi først og fremst forstå hvem du er, hva som motiverer deg og hvorfor du vil jobbe hos oss. Dersom det er en god match vil vi gå videre for å snakke om detaljene.  Lag et godt motivasjonsbrev – det er din anledning til å vise oss at du er motivert, og at du passer inn hos oss. Å bruke litt tid på brevet er en god investering om du ønsker å jobbe i Defigo!

 

Det handler dog ikke bare om at det må være god kjemi, vi har også noen absolutte krav:

  • Du må snakke godt engelsk. Om du snakker norsk eller et annet skandinavisk språk så er det et pluss.
  • Du må ha gyldig arbeidstillatelse i Norge.
  • For de fleste stillingene kreves det at du har høyere utdannelse.
  • Vi forventer at du er en ekspert på ditt felt.

For å lykkes i Defigo må du være selvstendig, initiativrik og levere kvalitet, og ikke minst må du tåle et svært høyt tempo i et dynamisk startup miljø.

 

Hvorfor du vil jobbe for oss

Hovedmotivasjonen for alle oss i Defigo er den store bredden i utfordringene vi må løse hver dag. De fleste av oss har et særskilt kompetanseområde som software, hardware, produksjon eller salg. Det som karakteriserer oss er at vi alle er opptatt av, og bidrar til at selskapet skal lykkes. For i Defigo er du mer enn en liten brikke i et stort maskineri – her er vi alle med og påvirker. Ser du noe du tenker at burde bli gjort annerledes så forventer vi at du setter ting i bevegelse for å fikse det.

Vi elsker de intellektuelle utfordringene vi møter på ferden. Samtidig vil vi ha et godt liv, med rom for å leke og ha det gøy på jobben. Organisasjonsstrukturen i Defigo er flat, og vi jobber i et team hvor alle har en stemme.

 

Hvor vi befinner oss

Lokalene vi holder til i er helt rå! Du finner oss i den romslige toppetasjen i Bogstadveien 27B. Vi har nær 360 graders utsikt over Oslo, en stor balkong som omkranser kontoret, og vinduer som går fra gulv til tak. Det er bokstavelig talt maksimalt 50 meter å gå til alt du trenger fra kontoret. Blåtrikken stanser rett utenfor, og Majorstua t-banestasjon er 200 meter unna.

I tillegg til kontorplassene våre har vi et dedikert rom for produktteamet, med en 100 kvm stor lab for elektronikk og mekanikk. Vi synes vi har de perfekte arbeidsbetingelsene for å skape fantastiske produkter!

Vi har også rigget et dedikert rom for de gangene du trenger å ta en pause, sette en ny rekord rundt Monza på Xbox’en, diskutere noe komplisert med en kollega, eller ta en lur før du vender tilbake til jobbmodus.

Å ta en pause er viktig når du holder høyt tempo over tid og leverer i verdensklasse. Det samme er mat. Vi passer på at kjøleskapet er fullt av sunn (og noe mindre sunn) mat, samt et eget kjøleskap for brus. Det blir ofte til at maten konsumeres mens vi jobber – men vi synes det er en ganske digg og effektiv måte å få ting gjort på. At mat er lett tilgjengelig er også noe vi setter pris på når vi må jobbe noen ekstra timer utover.

Vi har også en top notch forsikrings- og pensjonsordning, inkludert helseforsikring til alle ansatte.

 

Slik søker du

Du kan søke på ledige stillinger som er listet opp i vår job application site. Ettersom vi mottar enormt mange søknader så anbefaler vi at du bruker karriereportalen. Man vil jo ikke forsvinne i mengden ved å sende på mail eller LinkedIn.

Kanskje du er helt rå på hva du driver med, men vi ikke har utlyst en stilling som er en perfekt match. Dersom du fremdeles mener Defigo er et perfekt sted for deg vil vi gjerne ta en prat med deg. Send en åpen søknad til Joachim – men ikke glem motivasjonsbrevet!