SØK
Business man standing by a window in his office

Defigo

Investorrelasjoner

Defigo tapper inn i det globale 80 milliarder USD per år markedet for adgangs- og sikkerhetskontrollsystemer. Defigo systemet gir et nytt nivå av frihet og brukervennlighet for administratorer og brukere i bolig– og kontorbygg. Vi integrerer med gamle låser så vel som andre systemer og gir bygningsoperatøren en enkeltpunktsadministrasjon på tvers av alle bygninger, systemer og brukere.

Defigo AS eies 67% av gründerne og 33% av de to ledende norske investeringsselskapene Karbon Invest AS og Idekapital AS.

Neste investeringsrunde i Defigo er planlagt for primo 2019, der hovedtemaet vil være å gå internasjonal. Hvis du er interessert i å lære mer om hvordan man blir en investor i Defigo AS, eller hvis du er interessert i et mer generelt grunnlag, snakker vi gjerne med deg og holder deg i loopen for fremtiden.

 

Våre industrielle investorer:

Karbon Invest

Karbon invest er et investeringsselskap eid av; Jens Rugseth, Rune Syversen og Christian Breddam. Karbon Invest er gjennom Jens Rugseth og Rune Syversen grunnlegger av selskaper som Link Mobility og Crayon.

Link Mobility ble notert på Oslo Børs inntil høsten 2018 da den ble avnotert etter et salg til Abry Partners til en pris på 3,4 BNOK. Jens Rugseth er fortsatt styreleder i Link Mobility. Crayon er notert på Oslo Børs der Karbon Invest er en aktiv deltaker som eier gjennom styret og ledelsen.

Karbon Invest er en aktiv investor gjennom mindre og større investeringer i forskjellige segmenter, men med fokus på IT og eiendom. Karbon Invest har en investeringskapital på 750 MNOK og er representert i Defigo gjennom Tone Fondevik som er fungerende styreleder.

 

Idekapital AS

Idekapital AS er det største investeringsfondet i Norge med fokus på teknologiselskaper i tidlig fase med en investeringskapital på mer enn 500 millioner kroner. Idekapital teamet har betydelig erfaring og kompetanse fra teknologisektoren, investeringer i vekststadium, ledelse, forretningsutvikling, salg og distribusjon, M&A og finans generelt.

Idekapital inntar alltid en aktiv rolle i alle investeringer, en rolle som co-pilot og diskusjonspartner for å hjelpe ledere med å lykkes. Idekapital er representert i styret til Defigo av Rune Holen.

 

Styret til Defigo består av høyt engasjerte og erfarne fagfolk. Flere av dem er selv vellykkede gründere. De har alle lang erfaring med å bringe selskaper fra å være en nasjonal startup til en global skala.

Board members

Tone Fondevik

CEO, Sevencs AS

Board Chair

Tove Giske

CEO, Bahs kapital AS

Board member

Rune Holen

Partner, Idekapital AS

Board Member

Christian Fredrik Stray

CEO HY5

Board member

Pål Kvalheim

Rolle, Airtight AS

Board member