SØK
Business man standing by a window in his office

Defigo

Investorrelasjoner

Defigo tapper inn i det globale 80 milliarder USD per år markedet for adgangs- og sikkerhetskontrollsystemer. Defigo systemet gir et nytt nivå av frihet og brukervennlighet for administratorer og brukere i bolig– og kontorbygg. Vi integrerer med gamle låser så vel som andre systemer og gir bygningsoperatøren en enkeltpunktsadministrasjon på tvers av alle bygninger, systemer og brukere.

Neste investeringsrunde i Defigo er planlagt Q2 2021, der hovedtemaet vil være å gå internasjonal. Hvis du er interessert i å lære mer om hvordan man blir en investor i Defigo AS, eller hvis du er interessert i et mer generelt grunnlag, snakker vi gjerne med deg og holder deg i loopen for fremtiden.

 

Våre industrielle investorer:

Idekapital AS

Idekapital AS er det største investeringsfondet i Norge med fokus på teknologiselskaper i tidlig fase med en investeringskapital på mer enn 500 millioner kroner. Teamet i Idekapital har betydelig erfaring og kompetanse fra teknologisektoren, investeringer i vekststadium, ledelse, forretningsutvikling, salg og distribusjon, M&A og finans generelt.

Idekapital inntar alltid en aktiv rolle i alle investeringer, en rolle som co-pilot og diskusjonspartner for å hjelpe ledere med å lykkes. Idekapital er representert i styret til Defigo av Rune Holen.

 

Stor-Oslo Eiendom

Stor-Oslo Eiendom er en uavhengig eiendomsutvikler og investeringspartner med primærkompetanse på bolig, kontor, hotell og logistikk i Stor-Oslo regionen.

Selskapet har en stor portefølje av bolig og næringseiendom og er en av de største utviklerne i regionen.

Stor-Oslo Eiendom er representert i styret ved administrerende direktør, Mathis Grimstad.

 

Styret til Defigo består av høyt engasjerte og erfarne fagfolk. Flere av dem er selv vellykkede gründere. De har alle lang erfaring med å bringe selskaper fra å være en nasjonal startup til en global skala.

Board members

Rune Holen

Partner, Idekapital AS

Board Chair

Tove Giske

CEO, BAHS Kapital AS

Board member

Christian Fredrik Stray

CEO HY5

Board member

Mathis Grimstad

CEO, Stor-Oslo Eiendom

Board member

Marthe Brøndbo

Enterprise Account Executive, Spacemaker

Board member