SØK

2. oktober 2019

Digital porttelefon hos Bogstadveien 6

Bogstadveien 6 består av både et kontorfellesskap og sameie. Derfor var det viktig å anskaffe et porttelefonsystem som gagnet begge sider. Nå har naboen installert digital porttelefon fra Defigo.

Bogstadveien 6 («B6») er et representativt kontorfellesskap som tilbyr leietakere fleksible kontorløsninger, moderne fasiliteter i tillegg til andre fellestjenester. Med den nye porttelefonen blir det svært mye enklere for besøkende å finne frem til riktig virksomhet – eller beboer.

En inndeling av skjermen på porttelefonen skiller leiligheter og virksomheter fra hverandre. I tillegg til dette skillet er det også en kraftig søkefunksjon som gjør det svært effektiv å finne frem til riktig person. Virksomhetene kan også legge til logo for å gjøre seg mer gjenkjennelig for besøkende.

Digital porttelefon sparer deg for både tid og kostnader

Det å bytte ut det gamle porttelefonanlegget med en digital porttelefon fra Defigo gjør av man sparer både tid og kostnader.

Alle leietakere får digitale nøkler i appen, noe som gjør at man slipper behovet for nøkkeladministrasjon. Nøkler er dyre å erstatte og kan slite ut låsene. Med en digital skjerm, som oppdateres øyeblikkelig endringer er gjort, sparer man seg for bry og kostnader med navneskilt. Fra brukergrensesnittet, Defigo webadmin, blir administreringen av leietakere langt enklere. Med dagens krav til styret og administrering av bygg vil du også med webadmin få en stadig oppdatert liste over beboere/ansatte i bygningen.

Eksisterende investeringer gjort i adgangskontroll, låser og adgangskort vil også kunne ivaretas med en enkel integrasjon.

Les mer om fordelene med digital porttelefon